Ізраїль офіційно підтвердив ліквідацію лідера ХАМАС

Політика, Світ

Міністр закордонних справ Ізраїлю Ізраель Кац підтвердив, що лідера терористичної організації ХАМАС Ях’ю Сінвара було ліквідовано під час операції на півдні сектору Гази.

Про це повідомляє ЦАГАЛ.

За словами Ізраїлю, Сінвар був головним відповідальним за атаку 7 жовтня, коли відбулася різанина ізраїльтян. Армія Ізраїлю заявила, що його ліквідація є великим військовим і моральним досягненням, оскільки Сінвар протягом року переховувався за цивільним населенням та у тунелях ХАМАС у секторі Гази.

Кац наголосив, що це є важливим кроком не лише для Ізраїлю, але і для всього вільного світу у боротьбі з радикальним ісламом під керівництвом Ірану. Він додав, що ця подія може сприяти виведенню заручників і створенню Гази, вільної від ХАМАС та іранського впливу.

Раніше ми писали, що армія оборони Ізраїлю (ЦАГАЛ) 17 жовтня повідомила про імовірну ліквідацію лідера ХАМАСу Ях’ї Сінвара у Секторі Гази.Раніше ми писали, що ізраїльські військові виявили під час обшуків на базах бойовиків організації «Хезболла» на півдні Лівану російську зброю. Знайдене озброєння є «найсучаснішим».

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь