Картопля по селянськи в духовці
Сьогодні приготуємо картоплю по-селянськи. Ця неймовірна страва, сподобається всім без винятку. Картопля по цьому рецепту вийде дуже смачною і ніжною. Головною особливістю цієї страви послужить часниковий соус, який не залишить нікого байдужим.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Інгредієнти:
Для картоплі:
- картопля
- гранульований часник
- орегано
- чебрець
- базилік
- розмарин
- куркума
- сир пармезан для панірування 80-100грамм
- сіль
- соняшникова або оливкова олія
Часниковий соус:
- майонез
- часник
- кріп
- сіль і перець по-смаку
Приготування картоплі:
1) Змішуємо сир пармезан, чебрець, розмарин (сухі для того щоб не згоріли під час обсмажування), гранульований часник, трохи солі, куркуму і чорний мелений перець.
2) Розрізаємо картоплю на дольки і поливаємо соняшниковою або оливковою олією, добре перемішуємо
3) Перемішуємо картоплю з паніруванням і викладаємо на деко і відправляємо в духовку на температуру 190 градусів на 35-40 хвилин.
Приготування соусу: змішуємо 3 столові ложки майонезу, часник, кріп і трохи гірчиці.
Смачна картопля по-селянськи готова. Картопля вийшла смачна і хрустка. Відмінного вам дня і гарного настрою!