Картопляний салат з маринованими огірками і соусом Ремулад.

Життя

Сьогодні готую датський картопляний салат з соусом Ремулад. Готується салат просто, виходить смачно. Може виступати як самостійною стравою на обід або вечерю, так і гарніром до будь-якої м’ясної страви.

СКЛАДОВІ:

  • картопля — 500 г
  • огірки мариновані — 180 г
  • майонез — 80 г
  • сметана 20% — 40 г
  • яйця варені — 2 шт.
  • цибуля зелена — 4-5 стебел
  • перець чилі — ½ шт.
  • куркума — 1 ч.л.
  • перець чорний мелений — 1 ч.л.
  • сіль за смаком

Приготування:

Відварюємо картоплю.

Готуємо соус: подрібнюємо дрібно огірки

Змішуємо майонез, сметану, куркуму, чорний перець.

Додаємо в соус варені яйця, натерті на тертці і подрібнені огірки. Все перемішуємо.

Остиглу варену картоплю нарізуємо великими шматочками, поміщаємо її в соус і перемішуємо так, щоб кожен шматочок картоплі покрився соусом

Перед подачею посипаємо подрібненою зеленою цибулею і за бажанням додаємо перець чилі. Всім приємного!

Залишити відповідь