Кейт Міддлтон повернулася до роботи після завершення хімієтерапії

Політика, Світ

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон поступово повертається до своїх королівських обовʼязків. Нещодавно вона зʼявилася в судовому циркулярі – офіційному звіті про діяльність королівської сім’ї.

Про це пише The Telegraph.

Принцеса Уельська повернулася до роботи вперше після того, як почала лікування від раку.

Кетрін Міддлтон з’явилася в судовому циркулярі – офіційному звіті про діяльність королівської сім’ї. У ньому зазначена зустріч принцеси Уельської у Віндзорському замку, де вона повертається до певних обовʼязків протягом наступних місяців. Йдеться про новий проєкт Кейт Міддлтон, який повʼязаний з розвитком дітей раннього віку.

“Принцеса Уельська, спільний патрон Королівського фонду принца і принцеси Уельської, сьогодні вдень провела зустріч з питань раннього розвитку дітей у Віндзорському замку”, – йдеться в повідомленні.До принцеси також приєдналися члени її команди з Центру раннього дитинства, та співробітники Кенсінгтонського палацу.

Це перша зустріч, зазначена в судовому циркулярі цього року після того, як принцеса залишила публічне життя.  Спершу їй зробили серйозну операцію на черевній порожнині, а потім вона пройшла хімієтерапію.

Очікується, що принцеса, відвідає недільну службу пам’яті на підтримку королівської сім’ї, ветеранів та їхніх родин.

Крім того, вона планує провести свій щорічний концерт колядок у Вестмінстерському абатстві у грудні.

Інших обовʼязкових заходів не підтверджено, що дозволяє їй ухвалювати рішення в останню хвилину на підставі того, як вона себе почуває, та на основі рекомендацій лікарів.

Високопоставлені британські чиновники переконані, що Китай, росія та Іран поширюють дезінформацію про принцесу Уельську, щоб дестабілізувати ситуацію в країні.

22 березня повідомлялось, що у 42-річної принцеси Уельської Кейт Міддлтон діагностували онкологічне захворювання.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь