Керівник Тернопільського МСЕК: нерухомість, авто, дві зарплати, пенсія та банківські проценти

Світ

Керівник Тернопільського МСЕК: нерухомість, авто, дві зарплати, пенсія та банківські проценти

Незаконна діяльність МСЕК по областях України у питанні оформлення «липових» інвалідності збурила не лише суспільство, а й вище керівництво держави

Нагадаємо, керівницю Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи (МСЕК) Тетяну Крупу та її сина викрито на незаконному збагачені. Під час обшуків у них знайшли лише готівкою майже $6 млн.

Ми проаналізували декларацію керівника Тернопільського обласного центру медико-соціальної експертизи Ігоря Федоровича Банадиги за 2023 рік і дізналися чимало цікаво.

Родина головного лікаря Центру медико-соціальної експертизи Ігоря Банадиги має у власності три квартири та гараж. Особисто на Ігоря Федоровича оформлені дві квартири у Тернополі. Перша, площею 82,8 квадратних метрів, вартувала, якщо вірити декларації очільника МСЕК, на дату набуття права власності (вересень 2009 рік) 99 тисяч 401 грн. Друга – площею 60 кв. м та ціною 149 тис. грн. (2017 р.). Плюс на голову сімейства оформлений гараж площею 25,7 кв. м і вартістю 15 тис. 116 грн.

Ще одна квартира у Тернополі площею 31 кв. м записана на дружину керівника МСЕК Наталю Василівну.

У власності керівника обласної МСЕК також є японський кросовер SUZUKI GRAND VITARA (2008 року випуску), який був оформлений на Ігоря Федоровича у 2011 році (його вартість у декларації Банадига не вказав).

Офіційних джерел доходів у Ігоря Банадиги кілька. Заробітна плата за місцем основної роботи у МСЕК у 2023 році у чоловіка становила 544 тисяч 505 грн. або 45 тисяч 375 грн. щомісяця. Але не на одну зарплату він жив. 20 тис 008 грн. у чоловіка становила заробітна плата отримана за сумісництвом у Тернопільському медичному університеті, де Ігор Федорович «підробляв» викладачем. А ще, Пенсійний фонд виплатив йому 99 тис. 796 грн. пенсії (8 тис. 316 грн. щомісяця). Але і це ще не все. Банадига має на рахунках у двох банках значні суми, з яких в 2023 році у нього лише в якості процентів додалося до сімейного бюджету 37 тис. 143 грн. Просумувавши всі офіційних статті доходу Ігоря Федоровича Банадиги – набігає «кругленька» сума у 701 тис. 452 грн., або 58 тис. 454 грн. щомісяця.

Також значні кошти у сімейний бюджет поклала дружина керівника МСЕК – Наталія Василівна Банадига. Так, у Тернопільському медичному університеті зарплата жінки становить 492 тис. 885 грн. За сумісництвом у ТОВ «Малеча» жінці виплатили 13 тис. 760 грн. Плюс вона отримала гонорарів та інших виплат згідно з цивільно-правовим правочинами – 61 тис. 250 грн. від Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні та 4 тис. 969 грн. від ПАТ “Київський вітамінний завод”. Загалом Наталя Василівна поклала до сімейного бюджету Банадиг 572 тис. 864 грн.

Сумарний дохід родини Банадиг у 2023 році становив 1 млн. 274 тис. 316 грн. або 106 тис. 193 грн. щомісяця.

Всі офіційні заощадження родина керівника обласного МСЕК тримає у банківських установах – 366 тис. 457 гривень та 2 тис. 561 доларів.

Пенсія без стажу: скільки отримають українці, які ніколи не працювали
Українці, які не мають достатнього стажу для виходу на пенсію за віком або взагалі ніколи не працювали, не залишаться зовсім без допомоги від держави

На війні загинув колишній футболіст збірної України
Дмитро Богачов отримував виклик у юніорську збірну України. На війні він був бойовим медиком

Чoлoвiкiв – нa фpoнт, жiнoк – вiднoвлювaти пoдaткoву бaзу”: Пoльщa пpoпoнує Нiмeччинi пoзбaвити укpaїнськиx бiжeнцiв виплaт
Мiнiстp зaкopдoнниx спpaв Пoльщi Рaдoслaв Сiкopський пiд чaс нeщoдaвньoї зустpiчi з кaнцлepoм Нiмeччини Олaфoм Шoльцoм зaпpoпoнувaв пepeдaвaти бeзпoсepeдньo Укpaїнi кoшти, якi ФРН витpaчa…

Залишити відповідь