Кличко відсторонив свого заступника після резонансного журналістського розслідування

Політика

Мер Києва Віталій Кличко закликав перевірити інформацію, оприлюднену журналістами-розслідувачами.

«Я звертаюся  до правоохоронних і антикорупційних органів перевірити факти, викладені журналістами-розслідувачами Bihus Info щодо заступника голови КМДА Володимира Прокопіва. А також на час перевірки, задля її обʼєктивності, відсторонюю Прокопіва від виконання обовʼязків заступника голови КМДА із самоврядних повноважень», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, як свідчить розслідування Bihus.Info, родичі Володимира Прокопіва – заступника мера Києва Віталія Кличка – придбали велику кількість комерційної та житлової нерухомості за роки його роботи у Київській міській раді та Київській міській державній адміністрації.

Нагадаємо, що у Києві повідомили про підозру посадовиці КП ШЕУ за закупівлю дорожньої солі. За документами це була сіль вищого ґатунку, а насправді – другого класу.

Недавно Подільська окружна прокуратура міста Києва викрила аналогічну схему із сіллю в КП «ШЕУ Подільського району», там збитки були на 5,5 млн.Представники слідчого управління Головного управління Нацполіції в Києві вручили директору Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА Олександру Возному повідомлення про підозру у службовій недбалості.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь