КНДР могла відправити бойових пілотів для російських літаків, – Newsweek

Політика, Світ

Північна Корея могла відправити до рф пілотів-винищувачів для навчання на російських військових літаках. Вони можуть взяти участь у війні проти України.

Про це повідомляє Newsweek.

Як пише видання, КНДР відправила до рф не лише сухопутні війська. Ймовірно, минулого місяця Північна Корея відправила пілотів-винищувачів до Владивостока. Їх було відправлено не задовго до того, як з’явилась інформація щодо розгортання сухопутних військ КНДР 8 жовтня.

За даними Newsweek, така передислокація пілотів може бути пов’язаною з тренуваннями на російських бойових літаках, що постачаються до Північної Кореї. Але не виключено, що рф, у якої наразі є нестача пілотів, звернулася за допомогою до Північної Кореї.

Якщо це дійсно так, то росія стане першим місцем дислокації бойових пілотів Північної Кореї за кордоном з часів війни у В’єтнамі. Вони також діяли в Сирії та Єгипті під час війни Судного дня 1973 року.Раніше ми писали, що держава-агресор може залучити військових із КНДР до зимових штурмів для взяття Покровська або іншої ключової позиції на східному фронті України.

Тим часом Південна Корея заявила, що у відповідь на такий крок північних сусідів може направити в Україну своїх військових та розвідників.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь