Колишня радниця Залужного розповіла, чому він раніше мало спілкувався з пресою

Політика

Ексрадниця головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного зі стратегічних комунікацій Людмила Долгоновська пояснила, чому Залужний рідко давав інтерв’ю чи проводив пресконференції.

Вона зазначила, що це було зумовлено кількома факторами. По-перше, Залужний ставився до медійної активності байдуже і не приділяв уваги власній популярності чи цитуванням у ЗМІ.

По-друге, хоча не існувало офіційної заборони від Офісу президента на спілкування з пресою, мали місце певні ревнощі та замірювання рейтингів, через що Залужний уникав зайвої медійної уваги.

Також важливою причиною для відмови від інтерв’ю була державна таємниця — головнокомандувач не міг публічно відповідати на багато запитань журналістів. Водночас, за словами Долгоновської, Залужний активно спілкувався з представниками ЗМІ у форматі «оф-зе-рек», де відкрито і чітко відповідав на запитання.

Раніше ми писали, що посол України у Великій Британії, колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний виступив у лондонському Королівському об’єднаному інституті оборонних досліджень.Також нагадаємо, що ексголовком ЗСУ Валерій Залужний вручив вірчі грамоти у Великій Британії та офіційно почав роботу послом.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь