Командування РФ ніфіrа не зрозуміло”: про що забули 0купантu на Курщині

Війна

Командування РФ ніфіrа не зрозуміло”: про що забули 0купантu на Курщині

Росіяни не врахували, що кордон – це теж лінія фронту, яку треба захищати

В Курській області РФ є найбільш слабкі місця, з яких росіяни теоретично мають почати вибивати українські підрозділи. Про це заявив військовий експерт, офіцер резерву ЗСУ Андрій Крамаров в ефірі Radio NV.

Ті дії, які зараз відбуваються – з заходом через нові ділянки кордону, – насправді вони відбуваються через спроби росіян атакувати. У них поки що йде не масштабна атака, як ми, наприклад, бачимо на українській Донеччині, а певна розвідка боєм, коли вони перевіряють, де у нас на Курщині є найбільш слабкі місця, з яких вони теоретично мають почати нас вибивати” – зазначив Крамаров.

Водночас експерт зауважив, що російське командування не врахувало одну річ. Росіян зовсім забули, що кордон – це теж лінія фронту.

“Проблема в тому, що в них чомусь командування, вибачте, ніфіга зовсім не зрозуміло, що в них ще є кордон, і кордон це теж лінія фронту. Як ми колись зрозуміли, що весь кордон – не лише з Росією, навіть з Білоруссю – це все лінія фронту. І цей кордон потрібно захищати. І от нанесення удару по тилу тих військ, які пішли в розвідку боєм, для них це знову стало здивуванням”, – сказав він.

Втім, експерт зазначив, що не потрібно очікувати якихось змін на карті на Курщині. ЗСУ зайняли там територію, яку можуть ефективно утримати, не витрачаючи на це багато сил. Найімовірніше, буде інформація про спроби атак росіян та непогану оборону ЗСУ. 

“В деяких моментах будемо чути про те, що вони чомусь не розрахували, а їм в тил зайшли українські війська”, – зазначив Крамаров.

Зeлeнський зpaнкy і дійснo пpиємнo здивyвaв всіx бeз виключeння💪👍🏻Гляньтe, щo з дня нa дeнь гoтyється
Oцe я pօзyмíю, peзyльтaтивнօ Пօпpaцювaв💪Є пepшí peзyльтaти Kpимcькօї Плaтфօpми

“Паpалізованою до кiнця життя”: що cталося з Окcaною Білoзір – деталі
Паpалізованою до кiнця життя”. Що cталося з Окcaною Білoзір.

Мама, я дихаю, мама…” роcіяни вбuли 6-pічного Назаpчика Гpицкова. росія знoву забpала життя у дитини
«Мама, я дихаю, мама…»💔 Рівно рік тому, 14 вересня 2023 року, росіяни убили 6-річного НАЗАРЧИКА ГРИЦКОВА на Херсонщині.

Залишити відповідь