Командир спецпідрозділу кадирівців відмовився від своїх полонених

Політика

Командир спецпідрозділу «Ахмат» Апті Алаудінов заявив, що не потрібно обмінювати чеченців, які потрапили у полон на Курщині.

Відповідне відео він опублікував у себе в Telegram.

Апті Алаудінов заявив, що полонені кадирівці телефонують рідним із проханням до командира звільнити їх:

«Представники українських спецслужб дають змогу полоненим телефонувати у Чеченську Республіку для того, щоб вони спілкувалися зі своїми рідними. Там йдуть напряму установка: «скажіть Апті Алаудінову, він знає як нас обміняти»».

Генерал зазначає, що здача в полон є ганебною річчю і зневажає таких людей.«Чеченці із давніх віків вважали здачу в полон ганьбою, яку не можливо нічим змити, окрім своєї крові. І ось ці люди, яких чоловіками я не назву, просто піднявши руки та здавшись у полон, просять своїх рідних, щоб їх звільнили.Ті які здалися у полон я вас не поважаю, ви не заслуговуєте навіть життя», – сказав Алаудінов.

Командир спецпідрозділу «Ахмат» закликав кадирівців у полоні зробити все можливе, аби померти, а не повертатися додому. Апті Алаудінову також заявив, що нібито людина, яка загинула у війні проти України, потрапляє в рай.

Нагадаємо, що 14 вересня Україна провела новий обмін полоненими. Повернулись 103 військових.

Напередодні відбувся черговий обмін військовополоненими, в результаті якого було звільнено 15 бійців бригади Азов.

Раніше ми писали, що додому повернулися ще 49 українців і українок. Відбувся обмін полоненими.

Також нагадаємо, що на День Незалежності України, 24 серпня, 115 українських захисників обміняли на російських строковиків з Курської області рф.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь