Культура та благодійність: у ЗУНУ під час музичної вистави «Не здамося нізащо!» збирали кошти для ЗСУ

Життя
Культура та благодійність: у ЗУНУ під час музичної вистави «Не здамося нізащо!» збирали кошти для ЗСУ

На головній сцені Західноукраїнського національного університету відбулась музична вистава «Не здамося нізащо!»

У музично-театралізованому проєкті взяли участь учасники театру пісні «Для тебе» – студенти та працівники університету, а також танцівники студії «New Ject dance» та дитячий вокальний гурт «Краплинки».

Автором сценарію та режисером-постановником виступила Алла Гуменюк-Бінцаровська, заступник начальника відділу творчої самореалізації та виховання ЗУНУ.

Драматичні історії героїв, зворушливі пісні та чуттєва поезія захопили глядачів з перших хвилин вистави. Ніхто не стримував емоцій: разом з акторами глядачі плакали, сумували, усміхались… Персонажі на сцені стали уособленням військовослужбовців України, волонтерів, медиків, які щодня стоять на захисті кордонів рідної держави.

Проєкт надихає на віру в захисників України та перемогу.
Постановку переглянули першокурсники ЗУНУ та їхні наставники, курсанти Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою (м. Збараж), школярі Скориківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст., старшокласники м. Тернополя.

«Вдячні глядачам за їхні щирі емоції, оплески та відгуки, що надихають. Впевнені, що музична вистава схвилювала їх, а значить, наша праця немарна», – зазначила начальник відділу творчої самореалізації та виховання Світлана Сорочинська.

Під час заходу було здійснено благодійний збір коштів на підтримку ЗСУ.

«Дякуємо Тернопільському професійному коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою, навчально-науковому центру підготовки офіцерів запасу, навчально-науковому центру конверсії військових кадрів та ветеранів війни, науковій бібліотеці ім. Л. Каніщенка ЗУНУ за підтримку заходу», – повідомили у навчальному закладі.

Залишити відповідь