Кума здивувала, приготувавши незвичайну пекінську капусту. Тепер і я її готую
Дуже цікавий і найдивовижніший – дуже простий рецепт з пекінської капусти в меду і соєвому соусі. Виходить дуже оригінальна страва, яка поєднується з різними закусками і гарнірами
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- капуста пекінська, 1 шт;
- олія соняшникова, 2 ст.л;
- мед, 1 ч.л;
- соєвий соус, 2 ст.л;
- перець, чверть ч.л.
Процес приготування
Видаляємо верхні листки з капусти і нанизуємо її на шпажки: засовували шпажки з відстанню між ними близько 3 см.
Гострим ножем ріжемо капусту так, щоб кожен «стейк» виявився на шпазі – товщина шматка буде близько 3 см.
Деко застеляємо пергаментом і змащуємо його соняшниковою олією.
Викладаємо капусту на шпажках.
Змішуємо соєвий соус, мед і соняшникову олію, перець, можна ще додати спеції для овочів.
За допомогою силіконового пензлика змащуємо капусту цим соусом.
Запікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин.
При подачі також можна полити соусом або зробити гострий соус зі сметани, кропу і часнику або з м’якого сиру зі спеціями.