Курськ” показав, що Україна може перемагати і без порад Заходу – генерал Брідлав

Війна

Курськ” показав, що Україна може перемагати і без порад Заходу – генерал Брідлав

Колишній головнокомандувач сил НАТО в Європі, генерал Філіп М. Брідлав заявив, що успішне вторгнення України в Курську область Росії показує, що вона може реалізовувати складні військові операції, не покладаючись на поради Заходу.

Як повідомляє Business Insider, українські війська перетнули кордон з Росією 6 серпня, зробивши дуже ризикований крок, який відрізнявся від попередньої стратегії боротьби з вторгненням Росії. Генерал Брідлав сказав, що вважає операцію України успішноюВін сказав, що цей крок матиме резонанс за межами самої території, створюючи великі проблеми для російського правителя Володимира Путіна щодо того, якими прості росіяни бачать своїх лідерів і військових. За його словами, це показало, як Україна може досягти таких великих перемог без особливої участі Заходу.

Генерал сказав, що “вторгнення було здійснено без особливих вказівок із Заходу, і подивіться, як добре це спрацювало”. Напад на Курську область був здійснений, здавалося б, без попереднього інформування західних партнерів.

Брідлав, який також є генералом ВПС США у відставці, порівняв успіх України під Курськом з її великим контрнаступом минулого року, коли Україна не змогла повернути величезні території

ПЕРШЕ ЗАСТОСУВАННЯ РАКЕТИ-ДРОНА “ПАЛЯНИЦЯ” БУЛО ПО ВІЙСЬКОВІЙ ЦІЛІ В КРИМУ, — ЗМІ
За даними журналістів “Української правди”, комплексна операція була проведена у серпні. Президент Зеленський заявив про застосування “Паляниці” у День Незалежності.

Пyтiн зниkне! Оcь що oчікує Укpаїну: пpовидиця не змoвчала
Провидиця не змовчала. Путін зникне вже найближчим часом

МАТИ ПОМЕРЛОГО У ТЦК У КРИВОМУ РОЗІ ЗАЯВИЛА, ЩО МАЙЖЕ ЧОТИРИ МІСЯЦІ НЕ МОЖЕ ОТРИМАТИ ЙОГО ТІЛО
Родичі 44-річного Артема Зайцева, який 5 травня помер на території Саксаганського територіального центру комплектування та соціальної підтримки у Кривому Розі, досі не можуть отримати тіл…

Залишити відповідь