“Кваpтал 95” знову вляпaвся у скaндал: без дoзволу використав у своїх жартах відео загuблого війcькового

Суспільство

Студія “Квартал 95” без дозволу використала у номері програми “Вечірній квартал” використала відео загиблого військового Юрія Назаренка, через що комікам довелося перепрошувати.

Про це у Facebook написала дружина загиблого Наталія Назаренко.

У новому номері шоу звучить пісня зі словами: “Ось такий простий формат — автомат наш дипломат. Бо не розуміють слів інших кляті москалі”. При цьому на сцені на фоні акторів показують відео з військовими, один з яких Юрій Назаренко. Військові танцюють під музику.

Використання відео обурило дружину загиблого. Вона написала, що їй “огидно, що з болю інших людей роблять шоу”.

“Коли побачила ці танцюльки, моє серце обірвалося. Нахлинуло почуття люті та нерозуміння того, як можна використовувати відео без дозволу, а особливо, якщо цих двох людей вже немає серед живих”, — сказала Наталія.

Вона написала, що її рідні не можуть радіти від такого гумористичного номера.

У студії пояснили, що номер був присвячений загиблим військовим. Відео з танцем використали, “щоб підкреслити їхній героїзм та сміливість”. Там стверджують, що написали Наталії Назаренко, перепросили та пообіцяли прибрати номер із танцем з усіх платформ шоу.

Як повідомляли Українські Новини, студія “95 квартал” раніше потрапляла в скандал з іншим номером, де висміювалася переселенка, яка погано говорила українською.

Share this…

Залишити відповідь