«Київ-Баскет» назвав тренерський склад на новий сезон

Політика

«Київ-Баскет» оголосив тренерський штаб на наступний сезон своїх команд у чоловічій та жіночій Суперлігах.

Як повідомляє пресслужба столичного баскетбольного клубу, з чоловічою командою працюватимуть головний тренер Дмитро Забірченко та асистент Володимир Решетник.

Забірченко очолив «Київ-Баскет» після першого кола минулої регулярної першості і досяг з командою бронзових нагород Суперліги. До цього вигравав чемпіонство з «Будівельником» та вивів до еліти «Тернопіль».

Жіночу команду «Київ-Баскета» готуватиме тренерський тандем Юлії Старих та Володимира Холопова.

Юлія Старих буде головним тренером. Минулого сезону під її керівництвом команда здобула срібні нагороли Суперліги.Холопов – багаторічний наставник жіночої команди «жовто-чорних», двічі вигравав зі столичними баскетболістками золоті нагороди. Він також очолював жіночу збірну з баскетболу 3х3 та першу команду киян у чоловічій Суперлізі. Нині Холопов – керманич чоловічої збірної України з баскетболу 3х3.

Читайте також:

38-річний форвард клубу «Лейкерс» ЛеБрон Джеймс встановив новий рекорд північноамериканської Національної баскетбольної асоціації.

Зірка збірної України Святослав Михайлюк провів перший матч у складі «Шарлотт Горнетс» під егідою Національної баскетбольної асоціації у лютому.

У черговому поєдинку чемпіонату Ноціональної баскетбольної асоціації клуб «Даллас Маверікс» обіграв «Фінікс Санз» — 128:114.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь