Ле Пен пропонує Макрону провести референдум

Політика, Світ

Марін Ле Пен, лідерка ультраправої французької партії Національне об’єднання, закликала президента Емманюеля Макрона провести референдуми з ключових для французів питань, таких як імміграція, охорона здоров’я та безпека.

Вона вважає, що це дозволить громадянам безпосередньо висловити свою думку і знайти шляхи вирішення цих проблем.

Ле Пен також висловила свою підтримку будь-яким ініціативам, які надають людям більше можливостей брати участь у прийнятті рішень, та висловила зацікавленість у діяльності нового прем’єра Франції Мішеля Барньє. Вона обіцяє бути конструктивною опозицією до нового уряду та попередила, що буде активно критикувати уряд, якщо відчує, що інтереси французів ігноруються. Ле Пен також очікує можливих дострокових парламентських виборів протягом року.

Раніше ми писали, що понад 100 000 тис. людей вийшли на протести у Франції проти призначення правоцентристського політика Мішеля Барньє новим прем’єр-міністром.

Також нагадаємо, що Мішель Барньє, досвідчений політик із правоцентристської партії Les Républicains, став новим прем’єр-міністром Франції після відставки Габріеля Атталя.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 

Залишити відповідь