Лукашенко заявив, що Білорусь має готуватися до війни

Політика, Світ

Олександр Лукашенко, самопроголошений президент Білорусі, заявив, що країні слід готуватися до війни, незважаючи на відсутність ознак близької загрози.

Він підкреслив, що в умовах, коли противники та суперники вживають військові заходи, Білорусь також має бути готовою до конфлікту, хоч сам він не має наміру воювати. Лукашенко висловив сподівання уникнути війни, але наголосив на важливості підготовки.

Ця риторика не є новою для Лукашенка; він неодноразово говорив про необхідність військової готовності. Він також зазначив, що білоруська армія не бере участі у війні в Україні, проте активно проводить навчання та тренування.

Раніше ми писали, що у Києві 24 вересня вдень оголошували повітряну тривогу через повітряну ціль, яка прилетіла з території Білорусі. Українські моніторингові групи уточнюють, що це був білоруський військовий літак.

Також нагадаємо, що самопроголошений президент Білорусі Александр Лукашенко зустрівся з ватажком «ДНР» Денисом Пушиліним та заявив про готовність розвивати співпрацю з окупованим росією регіоном.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 

Залишити відповідь