Львів атаковано ракетами: палають житлові будинки, серед поранених – 10-річний хлопчик

Війна

Львів атаковано ракетами: палають житлові будинки, серед поранених – 10-річний хлопчик

На світанку 4 вересня у Львові пролунали вибухи під час повітряної тривоги. Російські терористи атакували місто ракетами “Кинджал”. Щонайменше 6 людей постраждало, серед них 10-річний хлопчик.

Про наслідки обстрілу повідомили у Telegram очільник Львівської ОВА Максим Козицький та мер міста Андрій Садовий. Львів’ян закликали перебувати в укритті.Кинджали на території Львова. Працює ППО. Не знімайте на відео! Залишайтесь в укритті”, – написав Садовий.

Садовий зазначив, що є загоряння житлових будинків в районі головного вокзалу.

“Дві школи сьогодні навчання не розпочнуть: учні Арніки та 17 залишаються вдома. Багато вибитих вікон в районі вулиць Коновальця, братів Міхновських, Мельника”, – зазначив міський голова.Місцеві ЗМІ опублікували жахливі кадри з місця атаки. На них видно масштабні пошкодження багатоповерхівки, сильну пожежу та червоне від вогню небо.

небо.

“Вже відомо про 6 постраждалих внаслідок атаки на Львів. Серед них – 10-річний хлопчик. Медики надають необхідну допомогу”, – написав згодом СадовийНагадаємо, у ніч проти 4 вересня Росія влаштувала комбіновану атаку на Україну. З вечора на нашу територію залетіли “Шахеди”, о 02:00 терористи здійняли в небо щонайменше пʼять бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Під ранок з аеродрому Саваслейка у Нижньогородській області РФ злетіли два борти МіГ-31К – носії ракет “Кинджал”.

СТРІЛЕЦЬ-СНАЙПЕР З ТЕРНОПІЛЬЩИНИ ЗАГИНУВ НА ВІЙНІ
На війні загинув Василь Цибульський з Тернопільської області.

3 веpесня. Яке cьогодні cвято. Що обов’язково потpібно викинути з дoму цього дня
Яке церковне свято відзначають 3 вересня за новим і старим стилем, заборони цього дня, у кого іменини.

Солодкі в’ялені сливи. Два вдалі рецепти сушіння
Іноді, взимку так хочеться побалувати себе чимось смачним та корисним, наприклад сухофруктами.

Залишити відповідь