Лише 29 років: на війні загинув Віталій Сегін з Тернопільщини

Життя
Лише 29 років: на війні загинув Віталій Сегін з Тернопільщини

Молоденький, вродливий, добрий… Небо забрало в свої обійми ще одного  Воїна. Добру і щиру дитину в мами і тата, люблячого брата в сестрички. Віталію Сегіну із села Велика Лука Тернопільського району було лише 29 років. Жити, кохати, народжувати дітей… Не судилось…

«У Великоберезовицькій громаді знову непоправна втрата. Захищаючи Батьківщину, 19 вересня, загинув мешканець села Велика Лука Віталій Іванович Сегін (06.02.1995 р.н).  Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя! Вічна пам’ять та шана Воїну!» – повідомили у громаді.

«Навіки в строю…. назавжди в серцях… З болем і смутком приймаємо новину про загибель мужнього Захисника України, котрий ні на мить не вагаючись з перших днів став на її захист….

На щиті повертається до рідної домівки, до мами з татом, до люблячої сестрички, до племінниці, котру він обожнював, до швагра Петра, який теж стоїть на захисті рідної землі Сегін Віталій 06.02.1995р.н. До останнього подиху і до останнього удару такого ще молодого сердечка він любив свою країну!!! За ради нашого спокійного життя він віддав своє….

Низький уклін Герою України Віталію…. Щирі співчуття родині. Велика подяка батькам котрі виховали такого хорошого і мужнього сина. Не маємо права забути. Про зустріч траурного кортежу Героя повідомлю згодом», – написала Ольга Гутор,  модератор групи Велика Лука (Великоберезовицька ОТГ).

Вічна пам’ять тобі, Віталику!

Залишити відповідь