М’ясний салат з трьох простих інгредієнта. Рецепту більше 20 років
Салат дуже простий у приготуванні, в нього не входять дорогі інгредієнти, а ті, хто живе в селі, використовують продукти, які самі виростили.
У складі немає звичних продуктів, таких як ковбаса, сир, кукурудза, крабові палички і пекінська капуста.
Здається, що він мав би уже всім набриднути, але його гості з’їдають першим. Цей салат не має нічого спільного з шубою, олів’є або вінегретом.
І хоча я зустрічала багато різних рецептів салату, цей мені ніде не попадався. Можливо, його навіть і немає ніде, не можу стверджувати, назва також не відома.
Приготування:
Нарізати 2 середні цибулини півкільцями, можна використовувати білу, але мені більше подобається фіолетова, бо вона менш гостра.
У миску додати 1,5 столової ложки холодної води і 1 столову ложку 9% оцту, перемішати і залишити на 1 годину маринуватися
Поки цибуля маринується, відварити 6 штук моркви середнього розміру і свинину (я використовувала вирізку), для салату потрібно 450 г м’яса. Розділити свинину на волокна, нарізати моркву брусочками і відправити все в миску.
Вижати зайву рідину з цибулі і додати до решти інгредієнтів.
Посолити, поперчити за смаком, додати майонез, акуратно перемішати і подавати на стіл. Смачного!