М’ясо запечене з картоплею. Проста і смачна вечеря на кожен день

Життя

Це м’ясне блюдо підходить як для святкового столу, так і для звичайної вечері. Виходить смачно і досить ситно!

За матеріалами Наука і правда

Продукти які будуть необхідні для приготування:

  • картопля – 7 шт;
  • свинина – 800 гр;
  • ріпчаста цибуля – 1 шт;
  • оцет 9% – 2 ст. ложки;
  • цукор – 1 ч. ложка;
  • сіль – 1/2 ч. ложки;
  • гірчиця – 1 ст. ложка;
  • майонез або сметана – 2 ст. ложки;
  • сіль, перець, орегано – за смаком.

Як готувати

1. М’ясо нарізаємо на порційні шматочки і відправляємо в глибоку миску. Додаємо сіль, перець, 2 ст. ложки майонезу або сметани і 1 ст. ложку гірчиці. Все ретельно вимішуємо.

2. Одну велику цибулину нарізаємо півкільцями. Перекладаємо в глибоку тарілку. Додаємо пів ч. ложки солі, 1 ч. ложку цукру і 2 ст. ложки оцту 9%. Заливаємо гарячою водою і перемішуємо. Залишаємо маринуватися на 15 хвилин. Через зазначений час злити всю рідину.

3. Картоплю чистимо і нарізаємо кружальцями.

4. У форму для запікання викладаємо м’ясо, на нього викладаємо мариновану цибулю і слідом картоплю.

5. Картоплю солимо, злегка змащуємо олією і посипаємо орегано. Накриваємо фольгою і відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 1 годину

Якщо ви хочете підкорити серце і шлунок чоловіка, раджу приготувати м’ясо за цим рецептом.

Смачного!

Залишити відповідь