Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші

Життя, Суспільство

Рекомендації, які допоможуть покращити самопочуття

У вересні 2024 року графік магнітних бур знову зазнав змін, що може вплинути на самопочуття багатьох людей. Згідно з прогнозами, очікується кілька періодів підвищеної геомагнітної активності, зокрема бурі червоного рівня небезпеки.
Сонячна активність, яка є причиною цих бур, може викликати збої в магнітному полі Землі, що особливо відчувається серед метеозалежних людей. У цей період важливо бути уважним до свого здоров’я і дотримуватись рекомендацій, які допоможуть зменшити вплив магнітних бур на організм.

Прогноз на вересень такий:

17-18 вересня: магнітна буря К-індексу 3
19-25 вересня: К-індекс 2 (зелений рівень небезпеки)
26-27 вересня: К-індекс 5
28 вересня: К-індекс 4
29 вересня: К-індекс 3
30 вересня: К-індекс 2
Магнітні бурі виникають через сонячну активність, коли Сонце викидає заряджені частинки в космос, які, досягнувши Землі, взаємодіють з її магнітним полем.

Ці бурі можуть впливати на самопочуття метеозалежних людей, викликаючи головний біль, слабкість, зміни настрою, проблеми зі сном і загострення хронічних захворювань.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Щоб зменшити негативний вплив магнітних бур, слід дотримуватись здорового способу життя, регулярного режиму дня, відмовитись від шкідливих звичок, займатися релаксацією та своєчасно лікувати хронічні захворювання.

Comments

comments

Залишити відповідь