Магучіх виграла 4-й в сезоні етап «Діамантової ліги»

Політика

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх виборола золото етапу «Діамантової ліги» в стрибках у висоту в Цюриху, Ірина Геращенко отримала бронзову медаль.

Про це повідомили на офіційному сайті «Діамантової ліги».

У четвер, 5 вересня, у Швейцарії Ярослава Магучіх виграла змагання з результатом 1,96 м. Ще одна українка – Ірина Геращенко – стала третьою зі стрибком на 1,93 м. Вона поступилася за спробами австралійці Ніколі Оліслагерс. Таким чином, легкоатлетки повторили фінальний результат Олімпіади-2024, де вони у підсумковому протоколі розташувалися аналогічним чином.

Для Ярослави Магучіх перемога в Цюриху стала четвертою в нинішньому сезоні на етапах “Діамантової ліги”. Також рекордсменка світу перемогла в Стокгольмі, Парижі та Лозанні.

«Діамантова ліга»5 вересня

Цюрих, Швейцарія

Стрибки у висоту. Жінки

1. Ярослава Магучіх (Україна) – 1,96

2. Нікола Оліслагерс (Австралія) – 1,93

3. Ірина Геращенко (Україна) – 1,93

Нагадаємо, Ярослава Магучіх Магучіх стала олімпійською чемпіонкою в Парижі у стрибках в висоту з результатом 2,00 метра. Це її перше олімпійське золото в кар’єрі. У Токіо-2020 вона стала бронзовою призеркою. За перемогу були передбачані 125 тисяч доларів призових. Магучіх раніше повідомила, поділиться грошима з командою, а також спрямує частину цих коштів на допомогу Силам оборони України, фонду психологічної підтримки і притулкам тварин.

Українська олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх переказала кошти цього разу патронатній службі «Янголи Азову».

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь