«Майбутнє криптовалюти під питанням» – бізнесмен та криптоінвестор Микола Удянський

Політика

Відомий український криптопідприємець і бізнесмен Микола Удянський вважає, що на криптовалюту чекають не найкращі часи. Він прогнозує, що на ринку крипти очікується цілий криптольодовик, після якого індустрія може не оговтатися.

“Найближчим часом, після того, як лусне ця остання бульбашка, то майбутнє криптовалюти взагалі під питанням. Є таке поняття як криптозима – а тут на нас може чекати цілий криптольодовик. Після такого жорсткого удару цей цикл, який зазвичай раз на два роки повертається, як на мене, не повернеться”

Микола Удянський

український криптопідприємець і бізнесмен

Криптоінвестор зазначив, що сам залишає цей ринок, виходячи з трендів, які на ньому сформувалися, а саме популярність “мемкоінів” та “тапалок”, за якими, на думку Миколи Удянського, нічого не стоїть.

“І вони збирають сотні мільйонів молоді у цю нісенітницю. Збирають і втягують-втягують-втягують саме на цьому тренді. І розумієте, що наприкінці станеться? Яка кількість постраждалих буде після цього бичачого ринку? Це будуть сотні мільйонів людей, які втратять величезні гроші. Виходячи з того, який зараз ринок, з чого він сформувався, просто з пустушки, я у цьому ринку більше брати участь не хочу”

Микола Удянський

український криптопідприємець і бізнесмен

Микола Удянський – український бізнесмен, криптовізіонер, один із найзаможніших українців, почесний консул Румунії у Харкові. Засновник ІТ-компанії Prof-it, криптобірж Qmall, Coinsbit, інвестор у defense-tech, вклався у розробку українського бронеавтомобіля INGUAR.

Залишити відповідь