Маск може стати першим у світі трильйонером

Політика, Світ

Ілон Маск може стати першим трильйонером у світі вже у 2027 році, згідно з дослідженням Informaconnect, про яке пише The Hill.

На основі аналізу ринкової капіталізації, вартості активів і загального капіталу, Маск очолив список потенційних трильйонерів.

Згідно з дослідженням, його статки, які наразі оцінюються в 195 мільярдів доларів, можуть зростати більш ніж на 100% щорічно. Очікується, що Tesla, його технологічна компанія, досягне оцінки в трильйон доларів до наступного року, з річними темпами зростання в 170%.

Для розрахунку потенціалу Маска досягти статусу трильйонера, Informaconnect використала дані про власні кошти 30 найбагатших людей світу, згідно з Forbes. Відповідно до методу, застосованого в дослідженні, були виключені особи без даних за останні п’ять років, що дозволило створити надійний прогноз на 30 років, який вказує на ймовірний рік досягнення статусу трильйонера.

Раніше ми писали, що Tesla планує запустити систему повного безпілотного водіння, яку називає технологією Full Self-Driving (FSD), у Китаї та Європі у першому кварталі 2025 року.Також нагадаємо, що американський мільярдер вирішив радикально омолодити колектив соцмережі Х, звільнивши 60% співробітників, старших 50 років, та 75% – кому більше 60. Тепер йому доведеться за це відповідати.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь