Масові рейди: працівники ТЦК прийшли на концерт “Океану Ельзи”, у нічні клуби та ресторани

Війна

Масові рейди: працівники ТЦК прийшли на концерт “Океану Ельзи”, у нічні клуби та ресторани

Увечері 11 жовтня на у ніч на 12 жовтня працівники Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки провели рейди. Зокрема, вони прийшли на концерт гурту “Океан Ельзи” у Києві

Увечері 11 жовтня на у ніч на 12 жовтня працівники Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки провели рейди. Зокрема, вони прийшли на концерт гурту “Океан Ельзи” у Києві.

Про це повідомляли користувачі соцмереж. Люди писали, що близько пів сотні військових перевіряють чоловіків біля Палацу спорту у Києві.

ТЦК прийшло на концерт “Океану Ельзи”: що відомо

Біля Палацу спорту під час концерту “Океану Ельзи” на відвідувачів чекали працівники ТЦК і поліцейські. У чоловіків перевіряли документи, декого затримала поліція. На кадрах видно, що не всі чоловіки хотіли йти: декого насильно затягували у патрульні автомобілі. Люди кричали: “Ганьба поліцейським”.

Також у соцмережах повідомляли, що на місці був присутній керівник київського ТЦК та СП. Жодних офіційних коментарів від столичного ТЦК поки не було.

Тим часом після облави ТЦК у столиці, люди почали масово продавати квитки на концерт “Океану Ельзи” у Палаці спорту: концерти там триватимуть до 16 жовтня.

Я розумію, коли ТЦК перевіряють документи перед дорогими ресторанами і магазинами. Я це підтримую. Має бути у суспільстві справедливість і рівність. Але масові облави на концертах українських виконавців – свинство , спрямоване і проти української культури і проти української армії. Не дивуйтеся потім російській попсі і мові на вулицях Києва, зрадникам і колаборантам, і збільшенню втікачів через Тису”, – написав нардеп Микола Княжицький.

Рейди по клубах і елітних ресторанах пройшли у кількох містах

Увечері 11 жовтня представники ТЦК спільно з поліцією провели рейди у клубах та ресторанах Києва, Дніпра, Харкова, Хмельницького та інших міст. Про це стало відомо із соцмереж.

Так, у Києві, окрім рейду після концентру “Океану Ельзи”, перевірки провели у ресторанах “Goodwine” та “Avalon”. У Харкові представники ТЦК навідалися до елітних закладів – “Че бар”, “Аргентина”, “Лобстер” та інших. Також у Харкові та Хмельницькому навідались до нічних клубів. У центрі Львова також помітили поліцію із працівниками ТЦК, що навідувались у заклади, які працювали після 23:00.Нагадаємо, з 1 жовтня 2024 року Кабінет Міністрів України змінив строки для явки за повісткою до ТЦК та СП. Відтепер у разі надсилання повістки засобами поштового зв’язку рекомендованим поштовим відправленням з описом вкладення та повідомленням про вручення військовозобов’язаним особам потрібно з’явитися до РТЦК та СП з населеного пункту, що є адміністративним центром області – протягом 7 діб, а з інших населених пунктів – протягом 10 діб. Раніше цей строк був 14 днів незалежно від населеного пункту.

4 знaки Зодіаку, які поcтійно незaдоволені cвоїм життям. Пеpeвірте cвою “полoвинку
Поки одні насолоджуються життям легко та безтурботно, інші можуть часто стикатися із почуттям незадоволеності та занепокоєння.

НА ДОНЕЧЧИНІ ЖУРНАЛІСТИ «РАДІО СВОБОДА» ПОТРАПИЛИ ПІД ОБСТРІЛ
Російські військові вдарили ствольною артилерією по позиціях українських бійців, коли знімальна команда фільмувала роботу операторів FPV-дронів

У КИЄВІ ЗАТРИМАЛИ БЛОГЕРА, ЯКОГО ПІДОЗРЮЮТЬ У ЗАКЛИКАХ ДО ПОВАЛЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ВЛАДИ
У Києві правоохоронці затримали проросійського блогера, якого підозрюють у закликах до насильницької зміни чинної влади в Україні.

Залишити відповідь