Мешканці Хмельницького та деяких населених пунктів залишились без світла після атаки ворога

Політика

У Хмельницькому та декількох населених пунктах Хмельницького району частково зникло енергопостачання через атаку, що відбулася 26 жовтня.

Про це повідомляє в Telegram голова Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Сили ППО області знищили вісім дронів типу «Шахед».

У результаті атаки без світла залишились частини Хмельницького та ще чотирьох населених пунктів району. Постраждали будівлі готелю, а також пошкоджено вікна в двох житлових будинках. Наразі на місці події працюють відповідні служби.

«Енергетики докладають усіх зусиль для якнайшвидшого відновлення енергопостачання для всіх споживачів. Постраждалих та загиблих серед цивільних немає», – зазначив Тюрін.У Міненерго повідомили про знеструмлення у трьох областях – у Дніпропетровській, Донецькій та Харківській областях.

Зокрема, у Харківській області внаслідок бойових дій знеструмлювались підстанції та побутові споживачі.

На Донеччині через бойові дії вимикалась повітряна лінія. Споживачі не знеструмлювались.

Крім того, у Дніпропетровській області під час виконання робіт ремонтна бригада потрапила під обстріл. Пошкоджено автомобіль, персонал не постраждав.

Водночас на Вінниччині через технологічні порушення знеструмлювались підстанція та промисловість, що призвело до порушень технології виробництва. Живлення відновлено.

Загалом минулої доби енергетики відновили живлення для 12 704 споживачів, що були знеструмлені внаслідок бойових дій та технологічних порушень.

Станом на ранок 26 жовтня залишаються частково або повністю знеструмленими через бойові дії та техпорушення 543 населених пункти.

В ніч на 26 жовтня російські окупанти вдарили балістикою по Дніпру. Внаслідок атаки пошкоджена лікарня, будинки, частково зруйнований двоповерховий будинок. З-під завалів дістали тіла трьох жертв.

Станом на 11:00 кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 20. Серед них дівчата 8 та 16 років і двоє 17-річних хлопців.

Збільшилась кількість постраждалих після атаки дрону на будинок в Солом’янському районі Києва. Наразі вже шість поранених.

У Солом’янському районі Києва внаслідок прильоту частково пошкоджено квартири на 17, 18 та 19 поверхах 25-поверхового житлового будинку з подальшою пожежею на 16 та 17 поверхах.

Нагадаємо, 25 жовтня увечері Київ був під атакою російських дронів. Один з них – або його уламки – влучив у багатоповерховий будинок у Солом’янському районі. Також уламки впали на відкритій місцевості у Шевченківському районі.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь