Мій брат зробив це фото всього за 21 км від нашого будинку: у вас є здогади, що це таке

Війна

Мій брат зробив це фото всього за 21 км від нашого будинку: у вас є здогади, що це таке

Мій брат зробив це фото всього за 21 км від нашого будинку! Він поділився їм на своїй сторінці, але ніхто не помітив найголовніше! Перевірте нижче

У великому полотні життя є моменти, що кидають виклик будь-яким описам, моменти, які змушують нас розмірковувати про таємниці існування щось дивовижне і неземнеДля Альфредо Ло Гросса одного звичайного італійця, одним з таких моментів стало захоплююче зображення форми на небі, що нагадує знамениту статую Христа-Спасителя, яка знаходиться в Ріо-де-Жанейро, Бразилія

З висотою 30 метрів ця монументальна статуя не лише архітектурне диво, а й символ віри та спокути, перед якою кланяються мільйони людей по всьому світу.

Коли Альфредо опублікував свою фотографію, зроблену над спокійними водами Тірренського моря, вона миттєво викликала цікавість та захоплення серед інтернет-користувачів. Інтерпретації цього зображення були дуже різноманітними.

Дехто побачив у ньому божественне послання, вираз трансцендентного, що досягає людства. Інші віднесли це до капризів природи, випадкової взаємодії між хмарами та світлом.

Це зображення стало об’єктом бурхливих обговорень, над яким можна дуже довго розмірковувати та намагатися знайти відповіді на питання, яких просто не існує.Що ви бачите, дивлячись на це цікаве зображення? Це натяк на божественне свідчення невимовних таємниць всесвіту? Чи просто доказ нескінченної креативності природи?

Померла Меггі Сміт, зірка фільмів “Гаррі Поттер”
Зірка фільмів “Гаррі Поттер”, популярна британська акторка Меггі Сміт померла.

Нікого не спитали. Ну як так можна! Це мають мешканці вулиці голосувати. Чи погано Булгакова? Він все ж українець
У мене немає слів. Днями нам повідомили, що змінюють назву нашої вулиці.

Анічка та Юля, дві cecтрuчкu. Обоє зaгuнулu… Подробиці
Юля тa Аня, двi cecтpи. Кpaмaтopcьк. Зaгинули нaпepeдoднi вiд пpильoту paкeти С-300 пo пiцepiї

Залишити відповідь