Міноборони назвало, як скоротилася російська перевага у снарядах на фронті

Політика

Перевага армії окупантів у застосованих снарядах скоротилася з початку року з 1:8 до 1:3.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив перший заступник міністра оборони генерал-лейтенант Іван Гаврилюк.

“Сьогодні співвідношення використання артилерійських боєприпасів на полі бою скоротилося порівняно із зимою 2024 року. Тоді співвідношення було 1:8. На сьогодні воно складає 1:3”, – сказав він.

Гаврилюк підкреслив, що Україні складно змагатися з Росією у виробництві зброї, техніки та боєприпасів через більший промисловий потенціал РФ. Тому ключову роль відіграє підтримка іноземних партнерів і злагоджена робота урядових структур.

“Наші відомства, уряд і керівництво України проводять вагому роботу в напрямку створення спільних підприємств для того, щоб ми мали за допомогою наших партнерів спроможність виробляти всю номенклатуру озброєння і військової техніки, яка нам необхідна”, – наголосив посадовець.Нагадаємо, ефект від знищення українськими бійцями стратегічних складів боєприпасів у росії, ймовірно, буде відчутним на фронті у середині жовтня.

Удар по російському складу боєприпасів у населеному пункті Торопець Тверської області позначиться на операціях російських сил, зокрема в Курській області, йдеться в розвідувальному огляді Міністерства оборони Великої Британії.

Під Тихорецьком Краснодарського краю росії вночі 21 вересня була атакована 719 база артилерійських боєприпасів. Туди росіяни зводили північнокорейські снаряди.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь