Міноборони розповіло, як військовим допомагає застосунок Армія+

Політика

За два місяці роботи застосунку «Армія+» військові подали за його допомогою понад 10 000 електронних рапортів.

Про це повідомляє Міноборони.

«Кількість поданих рапортів зростає щодня на 150-200. І це дуже хороший показник, оскільки все більше військовослужбовців відчувають переваги електронних рапортів, які не губляться та створюються швидко та без помилок, на відміну від паперових», – розповіла заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко.

За її словами, близько 1 000 військових частин впровадили застосунок. Наразі вже близько 4 000 електронних рапортів вже опрацьовані в системі електронного документообігу. Вони отримали погодження чи були відхилені із зазначенням причини.

За даними Міноборони, кожен четвертий рапорт, який було опрацьовано через «Армія+», належить десантно-штурмовим військам, які є лідерами у цьому процесі.У «Армія+» вже є 11 видів рапортів, які розбиті на чотири категорії – на відпустку, видача направлення, направлення та на допомогу. Найближчим часом у застосунку з’являться додаткові рапорти.

В Україні вже почав працювати мобільний застосунок «Армія+». У ньому військовослужбовці зможуть надсилати командирам електронні рапорти. Він має значно полегшити життя військовослужбовців, повідомив президент Володимир Зеленський.

Застосунок «Армія+» завантажили 20 тисяч разів менш ніж за добу після початку роботи.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь