Міноборони України провело перемовини з делегацією Пентагону: подробиці

Політика

Під час візиту міністра оборони США Ллойда Остіна до Києва українська делегація презентувала американським колегам доповіді від командувачів Військово-морських і Військово-повітряних сил України, а також міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

Про це повідомив міністр оборони України Рустем Умєров, зазначивши важливість підтримки з боку США.

Умєров подякував США за військову, політичну та дипломатичну допомогу і зазначив, що українська сторона підготувала презентації щодо ситуації на полі бою та стратегічних питань. Вони повністю готові до обговорення з американськими партнерами.

Ллойд Остін, у свою чергу, наголосив на важливості продовження підтримки України у боротьбі проти російської агресії. Він відзначив героїзм українців та підтвердив, що США разом із союзниками залишатимуться рішучими у забезпеченні необхідної допомоги для перемоги України, підкресливши важливість міжнародної коаліції, до якої входять понад 50 країн.

Раніше ми писали, що під час візиту міністра оборони США Ллойда Остіна до Києва президент Володимир Зеленський обговорив з ним можливості протиповітряної оборони України, підготовку до зими та розширення використання далекобійної зброї проти російських військових об’єктів.Також нагадаємо, що міністр оборони США Ллойд Остін оголосив про виділення нового пакету військової допомоги на 400 мільйонів доларів.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь