Мінус два за один день: у росіян стався «вертольотопад» (фото)

Події України


Один вертоліт розбився в самій Росії, другий — у районі Керченської протоки.

Росія знову втрачає вертольоти. Цього разу одразу два за один день.

Так, у Кіровській області здійснив «жорстку посадку» вертоліт Мі-2. Причому вона виявилася настільки «жорсткою», що вертоліт був повністю зруйнований і вигорів до остова, якщо судити за фото. Під час цієї «посадки» чотири людини загинули. Причому тіла навіть не відразу змогли знайти, на що вказують повідомлення МНС Росії.

Телеграм-канал «Астра» з посиланням на місцеву владу пише, що вертоліт був медичним — загинули медики.

Ще одна аварія вертольота сталася в Керченській протоці. Про це пише близький до російської військової авіації Z-блогер Fighterbomber. Спочатку він стверджував, що розбився ударний Ка-52. Але потім відредагував допис, написавши, що тип вертольота під питанням. Цю втрату влада РФ публічно не визнавала.

Як писав УНІАН, удень 26 жовтня дрони атакували аеродром у російському Липецьку. У російських пабліках з’явилися відео зі звуками сирени і вибухів у місті. Тим часом у Міністерстві оборони Росії традиційно відзвітували про «припинення спроби» атаки.

Також ми розповідали, що ввечері 26 жовтня в російській Рязані після повітряної тривоги загорівся нафтопереробний завод. Про пожежу на НПЗ повідомили російські пабліки, опублікувавши фото і відео. Рязанська влада стверджує, що повітряна тривога була навчальною, а факел над НПЗ — просто спалювання супутнього газу.



Джерело

Залишити відповідь