Місцеві тікають “про всяк випадок”, вибухи можуть зруйнувати все на 30 кілометрів навколо. Який секретний об’єкт вразили українські БПЛА?

Війна

Місцеві тікають “про всяк випадок”, вибухи можуть зруйнувати все на 30 кілометрів навколо. Який секретний об’єкт вразили українські БПЛА?

БпЛА вразили секретний об’єкт у Тверській області неподалік Торопця. Зазначається, що ракети, які там могли зберігатися, при детонації зітруть десятки кілометрів навколо.

БпЛА вразили секретний об’єкт у Тверській області неподалік Торопця. Зазначається, що ракети, які там могли зберігатися, при детонації зітруть десятки кілометрів навколо.

Зазначається, що у Тверській області буцімто було вражено секретний об’єкт, на якому може перебувати ракета “Сармат/Сатана”. Місцеві, що живуть поряд з селищем, нібито тікають “про всяк випадок”, оскільки побоюються, що ракети можуть стерти десятки кілометрів навколо.

Об’єкт, як повідомляють джерела росЗМІ, розташований між Торопцем та Старою Торопою, куди евакуювали мешканців, коли в Торопці знищували склад, а неподалік є поле, де нібито регулярно щось підривають.

Ті, хто там хто був, розповідають, що шахти ракетні, де шлюзи, як у бункері. У травні цього року туди безпілотник упав, військові тоді сказали, що якби вони вибухнули, то на 30 кілометрів навколо все знесло б. Говорять там на бойовому чергуванні ракета “Сатана” стоїть,
– йдеться у повідомленні.

Згідно з оприлюдненою інформацією, через частину проходить стара залізниця, не зазначена на карті, якою перевозили ракети на склад і назад.

Cтpaшнa бiдa! З Пoльщi злuвu i пoтoпu нece пpямo в Укpaїнy!!!🙏🏻 Cuльнuй штopм! Дe oчiкyвaтu?
Пօгօдa в Укpaїнí 20 вepecня бyдe штօpмօвօю. Пpօ цe пօвíдօмляє Укpгíдpօмeтцeнтp.

Повінь зноcить все на cвоєму шляху! Паpламент кpаїни пiшов під воду. Пoвідомляють пpо значну кiлькість загuблих…
Через масштабні повені прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан зібрав 18 вересня пресконференцію щодо ситуації в країні.

Я прийняла важке рішення і повернулась в Україну. Та щойно віддала доньку в наш садок, про це пошкодувала
Коли почалась війна – я дуже злякалась. В мене дитина мала, як я могла її в небезпеці залишити?

Залишити відповідь