Моя ванна блищить як нова. Мій чоловік знайшов простий метод: тепер я прибираю тільки так. Ділюся ними в коментарях

Суспільство

Про цей спосіб збирання ванної я дізналася від чоловіка, а йому про нього розповіли співробітниці, які займаються прибиранням і використовують його для підтримки чистоти душових кабінок. Використовувати хлорку та інші сильнодіючі засоби не можна, але видаляти сліди від мила і дезінфікувати душові потрібно регулярно.

Метод простий, швидкий, але дуже ефективний:

  • Господарське мило наносимо на губку, можна взяти рідке, а можна і шматкове, на результат це не впливає.
  • Поверх мила на губку додаємо оцет і лимонну кислоту, її потрібно близько чайної ложки.
  • Спінивши отриману на губці суміш, чистимо нею ванну.

Реакція відбувається миттєво, бруд починає відходити від стінок і стікати на дно ванни. Сильно терти не треба, навіть якщо чистка проводилася давно. Після нанесення можна одразу змивати склад чистою водою з лійки.

Метод простий, але результативний його можна використовувати як для щоденного догляду, так і під час генерального прибирання. Склад справляється і з брудом і з вапняним нальотом.

Є в моєму арсеналі збиральних засобів і більш щадний спосіб. Очистити сантехніку можна недорогою зубною пастою. Пасту наносять на вологу губку та натирають ванну. Періодично потрібно знову змочувати губку і додавати пасту, а на особливо забруднених ділянках докласти зусиль і добре потерти. Після залишиться лише змити засіб.

Залишити відповідь