Ми з дружиною не могли зрозуміти, куди зникають наші ягоди, чому брама від подвір’я постійно відкрита. Таке враження, що хтось на дачі розважається, поки нас немає. Але коли ми дізнались, хто ці “гості” – то анітрохи не здивувались. Адже маємо одних дуже прекрасних “сусідів”. А що буде далі розкажу вам у коментарях Сподіваюсь на вашу підтримку та якусь влучну пораду, бо не хочу аж так сваритися, щоб не ворогувати потім.

Події України

https://www.facebook.com/plugins/share_button.php?href=https://poshepky.com/hotiv-poridnytys-treba-j-podilytys-svat-osheleshyv-mene-svoyeyu-vidpoviddyu-teper-shho-vse-zhyttya-u-vas-u-najmah/?utm_medium=fb_rek&layout=button&size=large&appId=1984205051792751&width=168&height=36

Мій син нещодавно одружився. У наших сватів була дачна ділянка поруч із нашою, але в доволі занедбаному стані. Сват, Роман Степанович, скаржився, що не має часу і досвіду у цій справі, а сваха лише хитро посміхнулась:

– Думаю тепер у нас не буде проблем, – сказала вона, шарпнувши мене за лікоть. Але я й гадки не мав, що вона має на увазі. 

Свати так і не обробляли свою ділянку і навесні нічого не посадили. Їхній город заростав травою, та хіба мені було до цього якесь діло? Зазвичай ми приїжджали на дачу лише у вихідні, бо мали у місті роботу. Влітку ми почали спостерігати, як кудись зникають наші ягоди. Ми так хотіли поласувати свіжими фруктами з нашого городу, але їх не виявилось. 

Свати й не приховували той факт і не вважали це крадіжкою:

– Ми ж по сімейству. Ми свої.

Нам такі візити однозначно не подобались, але ми не хотіли конфліктувати з ріднею та сином. Дійшло все до того, що вони навіть лінувались закрити браму і тоді ми вже неабияк хвилювались:

– А що як залізе хтось чужий?

– Та хіба у селі є злодії? Тут всі свої.

А одного разу ми помітили невелику тріщину на нашій лавці. Річ у тім, що сват Роман був трохи важкуватий за вагою.

– Хотів поріднитись, треба й поділитись! – лише відповів він.

– Тепер що все життя у вас у наймах?

Я не міг підібрати слів, щоб описати свого обурення. Дружина переконувала мене, що слід поговорити з сином, бо це добром не скінчиться. Але я запропонував кращий варіант.

– Нам слід продати цю ділянку і забути назавжди про існування сватів. Раз не вийде нормально – будемо не нормально. Бо ми навіть на зиму тепер закрутки не зробимо, все свати обікрали!

Як думаєте це допоможе?

MarichkaF

Залишити відповідь