Минулої ночі Україна завдала удару, який значно послабив рф – Зеленський

Політика

Президент України Володимир Зеленський заявив, що удар по складах боєприпасів на території росії, який стався минулої ночі, був дуже успішним та суттєво послабив противника.

У своєму зверненні він подякував українським воїнам і спеціальним службам, таким як СБУ, ГУР та Сили спеціальних операцій, за їхню високу ефективність та точність дій, що значно надихають.

Також Зеленський отримав доповіді від головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського щодо ситуації в Курській області та відповідних реакцій України. Президент наголосив на важливості уваги до ситуації на Харківщині та Донеччині, де тривають активні бойові дії.

Крім цього, Зеленський обговорив з міністром фінансів та секретарем РНБО питання забезпечення фінансування для ключових потреб держави, зокрема для оборони. Він підкреслив важливість виконання обіцянок міжнародних партнерів щодо постачання протиповітряної оборони, а також необхідність швидкого вирішення логістичних питань для комплектації українських бригад технікою та навчанням.

Раніше ми писали, що Україна повністю підготувала План перемоги, який не передбачає жодного заморожування війни.Також нагадаємо, що президент Володимир Зеленський утворив делегацію для участі у роботі 79-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН. Вона розпочалася 10 вересня у Сполучених Штатах Америки, у місті Нью-Йорк.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь