НА АРСЕНАЛІ В КРАСНОДАРСЬКОМУ КРАЇ В МОМЕНТ АТАКИ БПЛА БУВ ЕШЕЛОН ІЗ 2 ТИС. ТОНН БОЄПРИПАСІВ – ГЕНШТАБ ЗСУ

Війна

НА АРСЕНАЛІ В КРАСНОДАРСЬКОМУ КРАЇ В МОМЕНТ АТАКИ БПЛА БУВ ЕШЕЛОН ІЗ 2 ТИС. ТОНН БОЄПРИПАСІВ – ГЕНШТАБ ЗСУ

Генштаб ЗСУ підтвердив у Facebook ураження силами оборони України двох військових арсеналів збройних сил країни-агресора РФ у ніч проти 21 вересня.

“Сьогодні вночі завдано вогневого ураження по арсеналу “Тихорецк”, що у Краснодарському краї. Цей об’єкт входить у трійку найбільших баз зберігання боєприпасів окупантів і є одним із ключових в логістичній системі російських військ”, – ідеться в повідомленні.За даними Генштабу ЗСУ, в момент удару на території арсеналу був черговий ешелон, який доправив щонайменше 2 тис. тонн боєприпасів, зокрема із КНДР.

“Атаковано також радіолокаційну станцію “Подлет”, що виявляла повітряні цілі в напрямку арсеналу”, – додали українські військові.

Крім цього, СБУ завдала удару по 23-му арсеналу Головного ракетно-артилерійського управління міноборони РФ неподалік населеного пункту Октябрський Тверської області, проінформували в Генштабі.

“Фіксують пожежу і детонацію в районах обох військових арсеналів”, – ідеться в повідомленніУ Генштабі ЗСУ наголосили, що завдання успішно виконали у взаємодії Сил безпілотних систем, Сил спеціальних операцій, СБУ та інших.

СОЛІСТ ГУРТУ “АНТИТІЛА” ВІДПОВІВ, ЧИ ДОСІ МУЗИКАНТИ СЛУЖАТЬ В ЗСУ
Тарас Тополя розповів, яку посаду обіймав у війську.

ЗАМІВ БУДАНОВА ЗВІЛЬНИЛИ БЕЗ ЙОГО ВІДОМА: ЩО ВІДОМО ПРО ЧИСТКИ В МІНОБОРОНИ
Джерела також розповіли цікаве

Вибухова ніч в Росії: що відомо про атаку на склади зі зброєю окупантів
У Росії минула ніч була гучною та “вибуховою”. У Краснодарському краї та Тверській області були атаковані склади зі зброєю окупантів

Залишити відповідь