На Disney+ вийде документальний фільм про гурт The Beatles у США від Мартіна Скорсезе

Політика

Про це 14 жовтня розповідає Variety.

Фільм під назвою «Beatles ’64» вийде на каналі Disney+ 29 листопада. Він містить рідкісні кадри, зняті документалістами Альбертом і Девідом Мейлзами, відреставровані у форматі 4K компанією Park Road Post у Новій Зеландії.

Також у стрічці можна буде побачити живі виступи з першого американського концерту гурту. Крім того, він містить інтерв’ю з двома учасниками колективу — Полом Маккартні та Рінґо Старром.

««Beatles ’64» розповідає більш інтимну історію за лаштунками, показуючи дружбу Джона, Пола, Джорджа та Рінґо в той час, коли вони переживали неймовірну славу», — йдеться у синопсисі.

Над фільмом разом зі Скорсезе працюють:

  • письменниця, кінопродюсерка, вдова Джорджа Гаррісона Олівія Гаррісон;
  • співак, композитор, син Джона Леннона Шон Оно Леннон;
  • кінопродюсери Марґарет Бодде, Джонатан Клайд, Мікаела Бердслі, Джефф Джонс і Рік Йорн.

Це не перша робота Скорсезе, присвячена британському гурту. У 2011 році він зняв документальний фільм «Джордж Гаррісон: Життя в матеріальному світі» (George Harrison: Living in the Material World) про подорожі ліверпульського гітариста до Індії.

За тиждень до виходу «Beatles ’64», 22 листопада, у вінілі під назвою The Beatles: 1964 U.S. Albums in Mono перевидадуть сім американських альбомів гурту.

Нагадаємо, що у серпні цього року акції стримінгової платформи Netflix зросли до історичного максимуму, побивши свій рекорд 2021 року. Завдяки цьому компанія випередила конкурентів: Walt Disney Co., Paramount Global та Apple Inc. Netflix у другому кварталі 2024 року збільшив свою перевагу, залучивши 8,05 млн нових користувачів.

Раніше стрімінгова компанія Netflix розширила свій список ігор та планує запустити багатокористувацьку гру за мотивами південнокорейського серіалу «Гра в кальмара».

Крім того, стримінговий сервіс Netflix і розробник ігор Mojang Studios створять анімаційний серіал за мотивами компʼютерної гри Minecraft, яка святкує 15-річчя.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь