На фронті загинув оператор телеканалу “Прямий” Павло Пархоменко

Війна

На фронті загинув оператор телеканалу “Прямий” Павло Пархоменко

На війні проти російських окупантів загинув оператор телеканалу “Прямий” Павло Пархоменко, який добровільно вступив до лав ЗСУ та боронив Україну. Про це повідомив на своїй сторінці Телеканал “Прямий”.

З глибоким сумом повідомляю, що мій брат, Пархоменко Павло, героїчно загинув, захищаючи нашу Батьківщину. “Пархом” навіки в строю! Він був справжнім воїном, який віддав своє життя за свободу та мир нашого народу. Ми завжди будемо пам’ятати його мужність, сміливість, відвагу та самопожертву. Спочивай з миром, наш Герою. Твоя справа житиме в наших серцях назавжди”, – розповів його брат Олександр.

Поховання Павла відбудеться 13 вересня в Києві на Лісовому кладовищі. Збір для церемонії прощання біля прощальної зали о 10:30.

14-річна дівчина вuстрu6нула з віkна у Дніпрі: її рятують медики
У Дніпрі 14-річна школярка, ймовірно, хотіла вчuнuтu сам0гу6ство. Вона вuстрuбнула з віkна на 8 поверсі

Звістка з Закарпаття сколиxнула Укpаїну! У pейсовий автобус влетіла вaнтажівка, є загuблі та поpанені ФОТО
Зранку на трасі Київ-Чоп на Закарпатті трапилась смертельна ДТП за участі вантажівки та рейсового автобуса, який їхав з Тернополя до Риму.

Підтвердилась загибель на фронті сина головного рабина України Антона Самборського
12 вересня у Києві відбудеться прощання із полеглим захисником Антоном (Мататьягу) Самборським – прийомним сином головного рабина України Моше Реувена Асмана. З кінця липня військовий вва…

Залишити відповідь