На фронті загинув титулований кікбоксер Роман Головатюк

Політика

На війні проти російських загарбників загинув всесвітньовідомий спортсмен з Кам’янця-Подільського Роман Головатюк.

Про це у Телеграмі повідомляє Комітет молоді і спорту Верховної Ради України.

31 серпня, стало відомо про загибель призера Всесвітніх ігор, заслуженого майстра спорту України Романа Головатюка. Роман Головатюк був родом з Кам’янця-Подільського. Він вважався одним з найкращих спортсменів у кікбоксингу WAKO.«Гучно заявив про себе на всю Україну та за її межами у 22-річному віці, коли виборов медаль на Х Всесвітніх іграх у Польщі 2017 року. І після цього він продовжив визначну спортивну кар’єру: ЗМС з кікбоксингу WAKO, фіналіст Всесвітніх ігор, чемпіон світу, багаторазовий володар Кубків світу та Європи, багаторазовий чемпіон України. Славетний атлет, справжній українець, воїн і герой», – наголосили у Спортивному комітеті України.

Нагадаємо, що на війні проти російських загарбників загинув колишній член національної збірної команди України з боксу Денис Ящук. Денис Ящук був вихованцем боксерського клубу «Максим» у місті Нетішин Хмельницької області. Спортсмен виступав у ваговій категорії до 52 кг, встиг отримати звання Майстра спорту міжнародного класу, входив до складу національної збірної команди України та команди «Українські отамани».

Також стало відомо, що у боях за Україну загинув доброволець із Грузії Віктор Кіпрітіді, який служив у «Грузинському легіоні». Нашому захиснику було 49 років. Віктор Кіпрітіді був уродженцем Сухумі, біженцем з Абхазії. Відомо, що тіло воїна доставлять до Грузії 30 серпня.Кількість загиблих унаслідок ворожих авіаударів по Харкову 30 серпня станом на 19:05 зросла до шести осіб. Також відомо про 57 постраждалих.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь