На Харківщині через нові обстріли зазнала пошкоджень залізниця

Політика

Внаслідок ударів, що завдали російські агресори по Харкову та області уночі сьогодні, 2 вересня, постраждала жінка, пошкоджено приватні будинки, нежитлові споруди та залізничну колію.

Як повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, жінка постраждала внаслідок удару ворожого БПЛА у Київському районі Харкова, проте від шпиталізації вона відмовилася.

О 05:30 окупанти завдали ще одного удару по Харкову. Це спричинило пожежу у садовому товаристві, але минулося без постраждалих.

Тим часом у Дергачівській міськраді повідомили, що загарбники пошкодили залізничну колію, тому маршрут руху електричок Харків – Дергачі – Слатине – Нова Козача довелося змінювати: поки що електропотяги на цьому маршруті слідуватимуть тільки до станції «Дергачі» і у зворотному напрямку.

Нагадаємо також, що напередодні, 1 вересня, російські окупанти атакували балістичними ракетами цивільні об’єкти Харкова. У місті пролунала серія вибухів, постраждала інфраструктура, зокрема торговельний центр, Палац спорту, житлові будинки.Також ми писали, що напередодні, 1 вересня, російські окупанти здійснили ракетну атаку  на Суми. Там від ворожого удару постраждали центр соціально-психологічної реабілітації дітей та дитячий будинок.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь