На Харківщині унаслідок обстрілу загинув волонтер — суддя Верховного Суду

Політика

Унаслідок обстрілу з дрона цивільної автівки у Козачій Лопані на Харківщині загинув суддя Верховного суду, який розвозив гуманітарну допомогу місцевим жителям.

Про це повідомила Харківська обласна прокуратура.

«28 вересня ворожий FPV-дрон влучив у цивільний автомобіль «Mitsubishi Lancer» у селищі Козача Лопань Дергачівської ТГ. 61-річний водій загинув на місці. Жертвою цинічного удару став суддя Верховного Суду, який розвозив гуманітарну допомогу місцевим мешканцям. Також наразі відомо про трьох поранених жінок. За попередніми даними, вони теж перебували у цьому автомобілі. Їх госпіталізували до лікарні», – ідеться у повідомленні.У прокуратурі зазначили, що уточнена інформація буде надана після встановлення всіх деталей чергового злочину російської армії.

Нагадаємо, що у Кривому Розі під завалами будівлі управління поліції знайшли ще одного загиблого. Усього через удар російських терористів по місту 27 вересня загинули четверо людей.

Під час повітряної тривоги вранці 27 вересня у Кривому Розі пролунали вибухи. Перед цим Повітряні сили Збройних сил України попереджали про загрозу застосування балістичного озброєння з півдня.Згодом з’ясувалося, що росія вдарила по управлінню поліції у Кривому Розі. Є постраждалі, під завалами можуть знаходитися люди.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь