На Херсонщині окупанти скинули на блокпост хімічну речовину: поранені поліцейські

Політика

На Херсонщині окупанти атакували блокпост у Бериславі, скинувши хімічну речовину. Внаслідок атаки постраждали троє поліцейських.

Про це повідомляє поліція Херсонської області.

Як зазначається, росіяни скинули на блокпост невідому хімічну речовину.

“В результаті скиду з безпілотника вибухового пристрою хімічні опіки слизистої оболонки очей та дихальних шляхів отримали троє поліцейських віком 37, 38 та 47 років”, – йдеться у повідомленні.

Наразі загрози життю постраждалих немає.Протягом минулої доби російські загарбники обстріляли Херсон та 14 населених пунктів Херсонської області. Внаслідок атак пошкоджено 26 об’єктів – 23 приватні будинки, автомобіль, гаражне приміщення, газопровід.

У ніч на неділю, 27 жовтня, російські загарбники атакували Україну 80 ударними БПЛА типу “Шахед” та безпілотниками невстановленого типу. Повітряні сили ЗСУ змогли знищити 41 ворожий дрон, ще 32 локаційно втрачені, один полетів у напрямку Білорусі.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 26 жовтня, до Білорусі з України залетіли щонайменше сім російських ударних дронів-камікадзе типу «Шахед».

Крім того, російські окупанти обстріляли Старокостянтинів в Хмельницькій області. Під ударом опинився готель та житлова забудова міста.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь