На Херсонщині окупанти закатували до смерті місцевого підприємця

Політика

На Херсонщині у місті Каховка російські загарбники закатували до смерті 45-річного місцевого жителя Володимира Закаблука.

Про це повідомив Центр журналістських розслідувань.

За інформацією друзів та знайомих чоловіка, окупанти затримали Закаблука Володимира Володимировича, 1979 року народження, в Каховці на Херсонщині, а потім жорстоко його катували. Від отриманих травм чоловік помер на початку жовтня 2024 року.

Закаблук працював у місцевій філії товариства з обмеженою відповідальністю “АТ Каргілл”, що володіє, зокрема, олійноекстракційним заводом у Каховці.

З 2004 по 2008 роки він був зареєстрований фізичною особою-підприємцем з видами діяльності, пов’язаними з наданням транспортних послуг та посередництвом у спеціалізованій торгівлі.Інші подробиці смерті підприємця наразі невідомі.

Раніше слідчі Національної поліції України повідомили про підозру дев’ятьом жителям Донеччини, які за вказівкою російських сил катували українців на тимчасово окупованих територіях.

Служба безпеки і Державне бюро розслідувань (ДБР) затримали експосадовця-колаборанта, який співпрацював із рф у період окупації Херсона. Він допомагав загарбникам катувати місцевих жителів.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь