На концерті «Океану Ельзи» почалася повітряна тривога: Вакарчук заспівав в метро (відео)

Події України


Учасники колективу разом із фанатами спустилися в укриття.

Знаменитий український гурт «Океан Ельзи» заспівав із шанувальниками в метро під час свого останнього 5-го концерту. Артисти виконали свої найвідоміші пісні в унісон з фанатами.

Під час виступу колективу 16 жовтня у Палаці спорту у столиці пролунав сигнал повітряної тривоги. Коли над Україною літали ворожі безпілотники, лідер гурту Святослав Вакарчук разом з колеги пішов в укриття до фанів. Там разом з прихильниками вони заспівали хіти «Як ніколи», «Без бою» і «Не питай».

Музикант виступав в метро без спеціальної музичної техніки. Аби його спів почули усі присутні в укритті, Вакарчук замість мікрофона використав рупор. Інші учасники взяли музичні інструменти, аби зіграти мелодії композицій. Навколо Святослава зібралося сотні фанатів, які підспівували разом з ним.

«Ми разом ось уже 30 років: на великих концертах і в укриттях, на стадіонах і в бліндажах, на широких площах та в густих (і не дуже) посадках. Та не місце має значення, а наша спільність. Так вчора завершився 5-й концерт з серії «Океан Ельзи. 30 років. Той день!». Ми безмежно дякуємо вам, друзі! І далі — лише вперед!», – написали учасники колективу.

Відео нижче 👇

https://www.unian.ua/player/styF3r6u?autoplay=1&tl=false&to=true



Джерело

Залишити відповідь