На Київщині БЕБ вилучило електронні сигарети вартістю 15 млн грн

Події України
електронні сигарети

28 Жов, 12:56

На Київщині детективи БЕБ припинили розповсюдження контрафактних підакцизних товарів та вилучили товар на 15 млн грн. Про це повідомляє Бюро економічної безпеки України.

Слідством встановлено, що група осіб організувала переміщення електронних сигарет в пунктах пропуску Львівської та Волинської областей поза митним контролем. Підакцизна продукція потрапляла на територію України від постачальника, що знаходиться на території однієї з країн ЄС.

«Одноразові електронні сигарети та нікотиновмісні рідини для електронних випаровувачів продавали у групах в месенджері «Telegram». Замовлення кінцевим споживачам відправлялось поштою», – йдеться у повідомленні.

Детективи БЕБ провели обшуки на території Київської та Івано-Франківської областей. В результаті обшуків в транспортних засобах, складах та за адресами проживання фігурантів співробітники Бюро вилучили понад 27 000 тис. шт. електронних сигарет, рідини до них, пристрої для електронних випаровувачів тощо. Орієнтовна вартість вилучених підакцизних товарів становить понад 15 млн грн.

Досудове розслідування триває. Наразі призначено низку судових експертиз.

Читайте також: На Київщині під час пожежі загинули свині та свійська птиця

Фото: БЕБ.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Залишити відповідь