На Київщині через падіння уламків ворожих БпЛА загинула жінка

Події України
падіння уламків

26 Жов, 09:40

На Київщині через падіння уламків ворожих БпЛА загинула жінка та постраждала дитина 13 років. Про це повідомляє начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

«Чергова неспокійна ніч для Київщини. Ворог продовжує масовані атаки нашої області за допомогою БпЛА. В регіоні працювали сили ППО. Влучань в об’єкти критичної та житлової інфраструктури не допущено», – зазначив Руслан Кравченко.

На жаль, за його словами, внаслідок атаки померла жінка 1968 року народження. Через падіння уламків ворожих цілей вона отримала поранення в області живота. Крім того, внаслідок атаки отримав незначні ушкодження хлопчик 13 років. Вся необхідна допомога була надана на місці.

Начальник Київської ОВА наголосив, що станом на 9:00, внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей фіксуємо пошкодження 15 приватних будинків, 3 магазинів, одного багатоквартирного будинку та 3 підсобних приміщень в 4 районах області. Пошкоджено три автомобілі, лінію електропередач. Крім того, у 2 районах відбулося загоряння трав’яного настилу. Всі пожежі ліквідовані. Більш детальна інформація згодом.

Нагадаємо, що внаслідок падіння уламків збитого БпЛА сталося загоряння нежитлової будівлі в Ірпені.

Читайте також: У Києві внаслідок атаки російських БпЛА загорілися квартири у багатоповерхівці (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Фото: ДСНС України.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Залишити відповідь