На Київщині ліквідовано пожежі, які виникли внаслідок нічної атаки БПЛА

Політика

Внаслідок нічної атаки дронів на Київську область сталося загоряння трави у двох районах. Пожежі ліквідовано, постраждалих немає, пошкоджено один приватний будинок.

Внаслідок нічної атаки на Київську область ударними безпілотниками у двох районах сталося загоряння трав’яного настилу. Наразі, пожежі ліквідовані.

Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація.

За словами, голови КОВА Руслана Кравченка, вночі ворог атакував Київщину ударними дронами. Тривога тривала майже 8 годин. В регіоні працювали сили ППО. Є збиті цілі.

«Постраждалих немає. Влучання в об’єкти критичної та житлової інфраструктури відсутні. В двох районах області внаслідок падіння уламків зафіксовано загорання трав’яного настилу та лісової підстилки. Пожежі ліквідовані. В одному приватному будинку пошкоджено двері, вікна, сонячні батареї та паркан. Оперативні групи продовжують роботу з фіксації наслідків ворожої атаки», – повідомив Руслан Кравченко.У Малоданилівській громаді Харківської області внаслідок ворожого удару, завданого вночі, були пошкоджені кілька будинків, підприємство та будівля місцевого управління Державної служби з надзвичайних ситуацій. Це сталося у селі Чайківка.

За останню добу з 21 на 22 вересня, втрати росіян на фронті становили 1500 солдатів, 52 бойових броньованих машин і дві реактивні системи залпового вогню.

На фронті протягом доби 21 вересня і до вечора було зафіксовано 125 бойових зіткнень. Понад половина з них відбулися на Покровському, Лиманському та Курахівському напрямках.

Нагадаємо, що вночі та зранку росіяни 17 разів обстріляли прикордонні території та населені пункти Сумської області, загинула одна людина.

Російські терористи обстріляли чергову лікарню у Харкові. Пацієнти отримали осколкові поранення.

За останню добу, 20 вересня, атакували Дніпро та Кривий Ріг Дніпропетровської області. Загалом троє людей загинули, четверо були поранені.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь