На Одещині біля кордону з Молдовою виявили плантацію конопель

Політика

Одеські правоохоронці виявили масштабну плантацію конопель вартістю близько 300 млн грн, розташовану всього за кілька кілометрів від державного кордону з Молдовою.

Про це повідомила Національна поліція.

Плантація займала майже 7 гектарів на території одного з сіл Роздільнянського району і містила 332 000 кущів конопель, що дорівнює площі 10 футбольних полів. Ділянка неодноразово оброблялася, при цьому спеціальна техніка місцевого лісництва використовувалася для оранки землі та проріджування міжрядь.

Поліцейські встановили, що земельна ділянка належить до земель лісового фонду України і перебуває у постійному користуванні одного з державних лісогосподарських підприємств. Наразі правоохоронці працюють над встановленням осіб, причетних до цієї незаконної діяльності, та знищили рослини на плантації.

Раніше ми писали, що під час обшуку в будинку підозрюваного на Дніпропетровщині поліцейські вилучили майже 100 кг канабісу, понад 200 рослин конопель, гранати із запалами, набої.Також нагадаємо, що українські правоохоронці разом із Європолом та Департаментом боротьби з організованою наркозлочинністю Центрального бюро розслідувань поліції Польщі за силової підтримки Бюро антитерористичних операцій поліції «BOA» викрили незаконну діяльність потуєного наркоугруповання.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь