На Одещині спіймали диверсантів, які палили релейні шафи залізниці

Політика

Трьом жителям Одеської області повідомлено про підозру у диверсії, вчиненій в умовах воєнного стану.

Як пише ОГП, за даними слідства, підозрювані, використовуючи один із месенджерів, встановили зв’язок з представником держави-агресора, який запропонував їм «підзаробити» на підпалах об’єктів Укрзалізниці.

Наприкінці серпня 2024 року, використовуючи заздалегідь підготовлену запальну суміш, підозрювані здійснили підпали двох релейних шаф залізничного перегону на півдні Одещини.

Свої дії підозрювані знімали на відео, щоб надати його як доказ виконаної роботи.

Наразі усім трьом обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.Досудове розслідування здійснює Управління СБУ в Одеській області.

Раніше Служба безпеки та Національна поліція затримали ще п’ятьох поплічників рф, які підпалювали авто Сил оборони та об’єкти «Укрзалізниці» у двох регіонах України.

У Дніпрі та Слов’янську (Донецька область) Служба безпеки та Національна поліція затримали двох поплічників російських спецслужб, які підпалювали військові авто та об’єкти «Укрзалізниці».

Також Служба безпеки України (СБУ) та Національна поліція нейтралізували групу неповнолітніх, які на замовлення російських спецслужб підпалювали релейні шафи Укрзалізниці в Чернігівській області.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь